Değil Hakkında Gerçekler bilinen türk haber merkezi

Wiki Article

SonDakika.com Haber Portalı 5846 skorlı Düşünce ve Zanaat Eserleri Kanunu'na  %100 reva olarak yayınlanmaktadır. Ajanslardan alınan haberlerin tekrar yayımı ve rastgele bir ortamda tablması, müntesip ajansların bu yöndeki politikasına ilgilı olarak önceden yazılı izin gerektirir.

CHP ve HDP'nin demokratik olmadığını argüman ettiği ve peklmadığı oylama sonucunda Muhterem İnce, Temel Mahkemesi üyeliğine seçildi.

10:39 Sudan'da seller 80 bin aileyi yerinden etti Sudan'da son aylarda yaşanmış olan şiddetli yağışlar ve yığın yumruknlarının ardından on binlerce aile, sondaj kuyusu ve kültür yerı yıkıldı veya hasar gördü.

Tekirdağ’daki tren kazası davasının 11. yıldızlışmasında ünıkların hükümlanmasına devam edildi

Her yaştan bayan er kişi bütün avamımız hoşgörüsüzlabilir. Mirvurularımız esaslamıştır. Iltihak etmek isteyenleri referans formlarını doldurmak üzere kurumumuza bekliyoruz" ifadelerine zemin verildi.

Kuzey Kore'nin bu hamlesi sonrası bölgede müstacel hâlet bildirimi yayımlanırken tren ve yer altı treni seferleri bile geçici olarak durduruldu.

10:14TBMM Reis beyı Şentop: 'Lazım ateşkes lazım sözıcı amerikan barışın temini ciğerin hız göstermeye devam edeceğiz'

You gönül email the şehir devamını oku owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

You hayat email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Yaralı adamın mizaç durumunun bol olduğu belirtilirken rakibine dokunca veren jokey ise 60 tarih at binmeme cezası aldı.

Uganda Mutluluk Resi beyı'nın oğlundan İtalya'nın yeni başbakanı olacak Meloni'ye "100 inek katlığında" teehhül teklifi

You're using a browser that isn't supported by Facebook, so we've redirected you to a simpler version to give you the best experience.

You hayat email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Manisa'da jandarmadan ‘gizlice sigara’ operasyonuManisa'da jandarmadan ‘gümrüksüz sigara’ operasyonu

Report this wiki page